söndag 9 oktober 2011

Söndag

Inga muntliga eller skriftliga bevis på min kunskap krävs av mig nästa vecka. Det är en underbart lugn känsla. Jag vet att hela veckan kan jag konsentrera mig på att öka på min kunskap och göra de uppgifter som jag inte behöver dela med klassen. Dessutom slipper jag inlämningspressens känsla, då jag kan lämna in den när jag vill, bara det är före 28 oktober. Men det är en fin känsla i sig att när jag är klar kan jag lämna in.
     Målar om i köket och jag hoppas det blir så bra som jag har planerat för. Vi får se. Nu står städning för resten av dagen och lite plugg med. Lever man som student så gör man. Även om jag emellanåt avundas alla så får gå till ett jobb och tjäna pengar ist för att sitta och bara försöka mata in information och reflektera över det så det bli kunskap å medan det pågår lever man på lånade pengar, så varje dag gör jag av med mer pengar än jag tjänar. Det är sorgligt.
    

2 kommentarer:

  1. Hejsan,
    det skulle vara fint att se hur köksmålandet går. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
    Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera
  2. Hopas det blir fint i köket :) Hur går det med alla fimpmärken ni hade? :p

    SvaraRadera